Siirry pääsisältöön

Tositarkoituksella

Innovatiivinen, työteliäs ja avarakatseinen ympäristöasiantuntija etsii positiivishenkistä työnantajaa, jonka kanssa voi rakentaa tasavahvan ja kehittymistä sallivan suhteen. Olen halukas sitoutumaan osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen, mitä pikemmin sen parempi. 

Muutama sana Minusta


Ystäviltä kuultua:
”Aina niin positiivinen, sä kyllä jaksat olla!”
”Oot aikaansaavin tuntemani ihminen”
”Sua tehokkaampaa ihmistä en tiedä, miten on mahdollista, et sua ei oo kukaan vielä napannu?”

Koulutukseltani olen FM Ympäristötieteestä ja -teknologiasta. Työhistoriaa mm. valtionhallinnossa ja yrityspuolella.

Suhtaudun intohimoisesti kestävän ja tasa-arvoisemman tulevaisuuden rakentamiseen ja minua kiinnostavat todella monet asiat. Esimerkiksi resurssitehokkuus, ruokatrendit (joiden takana ympäristöajattelua), kansainvälistyminen, vaatetusalan ja kankaiden ekologistuminen, sekä kaupunkisuunnittelu. Sytyn myös ihmisten kohtaamisesta, viestinnästä ja tapahtumatuottamisesta.

Olen taitava keskustelija ja pidän ansaittua luottamusta erittäin tärkeänä. Kommunikoin sujuvasti usealla kielellä, varmimmin englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. IT-taidoista totean, että ne ovat itsestäänselvyys: eri käyttöjärjestelmät, nettiselaimet, perinteiset toimisto-ohjelmat, sosiaalisen median kanavat – piece of cake. Jos jotain en osaa, kysyn googlelta (tai kollegalta, jos oletan sen tietävän paremmin).

Käteni eivät tärise kapellimestarin korokkeella orkesteria johtaessa, vaikka yleisöä olisi paljonkin. Soitan aktiivisesti eri ammattilais- ja harrastajakokoonpanoissa, lisäksi tuotan kulttuuritapahtumia. Viimeisen vuoden aikana olen löytänyt itseni myös monista seminaareista, joissa pohditaan tulevaisuuden työelämää, kasvuyritysten näköaloja, kulttuurialojen rahoituskanavia sekä demokratian tilaa.

Janoan haasteita, enkä pelkää virheitä. Arvostan joustavuutta, selkeitä tavoitteita ja mahdollisuuksia kertoa rehellinen mielipiteensä. Johdan itseäni erinomaisesti ja siedän loistavasti epävarmuutta.

Elän täyttä elämää, jonka sisällön suunnittelen itse. Olen kunnostautunut ystävien tapaamisessa, lastenvahtina, reissaajana, tsempparina ja kuuntelijana. Tanssin Lindy Hoppia aina kun on aikaa, tai ehkä jopa vähän useammin. Haaveilen työstä, jolle saan antaa parhaimpani, mutta joka ei kuluta minua loppuun.

Muutama sana Sinusta


Odotan, että tulemme hyvin juttuun keskenämme. En pelkää yllättäviäkään ehdotuksia, sillä rosoisenkin pinnan alla voi olla mahdottoman hienoja asioita. Voit olla kaukana tai lähellä, sillä ei ole minulle merkitystä. I mean – very far away, like the other side of the world. New exciting opportunities? Invite me, I’ll be there!

Arvostan suoruutta ja tervehenkistä keskusteluyhteyttä sekä mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa luovasti. Haluan uskoa ihmisiin ja heidän kykyynsä päästä itsenäisesti sovittuun lopputulokseen - toivottavasti sinäkin?

Toivon sinulta uskallusta palkata ennen muuta oppijan kuin kaavoihin kangistuneen osaajan, vaikka rajanveto ei näin mustavalkoista oikeasti olekaan. Toivon myös, ettet tuota minulle pettymystä; olethan rehti ja reilu ja tarjoat haasteita, joita aiemmat työnantajani eivät ole pystyneet tarjoamaan?

Don’t get a word? Just share and make me happily employed! :) 

Työnantaja, innostuitko? Tai suosittelisitko minua ehkä jollekin tutullesi? Sokkotreffailu on myös jees!


Nim. Kun maailma odottaa sinulta ja paljon, ja sinä odotat maailmalta vielä enemmän

P.S. Treffikumppaneita saa antaa ilmi puolin ja toisin! Arvostan jokaista jakoa ja tekoa, joita tämä kirjoitus saa aikaan.
P.P.S. Want to know some more? Let’s have a talk!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Urasuunnittelua

Ystäväni kysyvät minulta usein mielipidettä ja neuvoa työhakemusten valmistelemiseen, CV:n muotoilemiseen tai yhteydenottotapoihin kiinnostavaa yritystä kohtaan. Olin jo aiemmin pohtinut yhteistä kokoontumista näiden teemojen äärelle ja syyskuussa saimme lopulta sovittua ajankohdan. ”Otin muuten lomapäivän tapaamistamme varten, nähdään siis Helsingissä!” Kun opiskelukavereilta löytyy tämän tason sitoutumista oman porukan ”urapäiviin”, ei voi kuin nostaa hattua. Ja samaan hengenvetoon todeta, että urasuunnittelu, urakehitys ja työllistymisasiat ovat meille nuorille aikuisille tosi tärkeitä juttuja. Vakituiselta vaikuttaneet työsuhteet eivät ehkä olekaan niin vakituisia ja kukaan meistä ei koe olevansa erityisen turvassa. Tuttujen ihmisten kanssa on hyvä ruotia arkojakin aiheita, kuten palkan suuruutta. Oli huojentavaa kuulla, että määritimme oman osaamisemme arvon hyvinkin samalle tasolle. Keskustelusta sai rohkeutta kertoa reilusti palkkatoiveensa sitä kysyttäessä, raha-as

Sutkautuksia

Nonniin. Keväinen keuhkotauti saavutti minutkin herran vuonna 2022, joskaan kyseessä ei ollut korona vaan jokin muu erittäin epämiellyttävä puheeäänen ja voimat vievä tauti. Se oli viimeinen kannustin, suorastaan tarjottimella eteen tuotu vaihtoehto, ladata maksullisen podcast-palveluntarjoajan ilmainen 2 viikon tutustumisjakso ja uppoutua Antti Holman uuden podcastin pariin aina niinä hetkinä, kun en yskinyt keuhkojani pihalle mykkyrässä lattialla tai ollut unessa.  Onpa sillä Holmalla kivoja sutkautuksia ja näkemyksiä! Jäin pohtimaan mikä on nykyään se kanava, jonne voisi itse suoltaa omasta mielestään hauskoja sutkautuksia ilman painetta olla asiallisen tarkka tai muuten pätevä. Twitterkin on lähinnä pelottava ammatillisen pätemisen paikka, ei sinne kehtaa kirjoittaa mitään omia persoonallisia ajatuksiaan. Eikä huvita, aina kun sinne erehtyy menemään niin silmille ryöpsähtää jokin makaaberi metsäkeskustelu tai vähemmistöjen oikeustaistelu-ketju. Aina on kaikki huonosti ja lukijalle

Kun kaikki on hyvin

Elämä on välillä yhtä vuoristorataa. Vuoroin on eri kokoisia kriisejä henkilökohtaisesta aina työpaikan ja sitten maailmanlaajuisen kokoiseen, vuoroin taas on aivan ihanaa pumpulia ja auringonpaistetta ja hyvää mieltä. Olen monesti verrannut elämän kulkua sydänkäyrään: pohjalta on usein tiukka nousu suoraan huipulle ja sen jälkeen tasaantuu. (Tosin nousu voi tuntua siksikin harppaavalta, että usein kurjuuksien jälkeen mikä tahansa parannus on suuri voitto.) Tasaista vaihetta on ehkä vaikea huomata juuri siksi, että se on niin tasainen. Helpommin mieleen piirtyvät voimia ja energiaa kuluttavat kamppailut, henkiset taistelut oman jaksamisen kanssa tai fyysiset ponnistelut vaikkapa onnettomuuden tai sairauden jälkeen; ne ovat voimainkoitoksia. Kamppailut toimivat myös vedenjakajina vanhalle ja uudelle elämälle: isot haasteet muovaavat ihmistä ja ajattelua uuteen suuntaan, eikä paluuta vanhaan enää ole. Media tuntuu hierovan jokaisen, myös niiden jotka mediaa koittavat välttää, kasvoil